

SYKSY / JOULUMENU 2022
Savulohisalaatti
Kurkkusalaatti
Marinoitu punakaali
"Friseerattu kaali"
Murea ja rapea possunniska piparkakulla
Kardemummaperunat
Yrtti-valkosipuli porkkanat
Rapukastike
Karviaismarjahillo
Hunajakakku ja creme chantilly
Kahvi
52 €


TERVETULIAISRITUAALI
Mamselli Steenin tervetuliaissnapsi ja suolarinkilä
8€

Esimerkkejä 1700-luvun ruokalajeista:
Savustettu lohisalaatti
Fredrika Runebergin lohipullat
Graavi hauki ja lohi
Parsaa kirpeässä voikastikkeessa
Sellerisalaatti
Marinoitu punakaali
Gratinoitu kaali
Puolukkasurvos
Pekonisalaatti
Punajuurilätyt
Herneet ja ravunpyrstöt hummerikastikkeessa
Kurkkusalaatti
Yrttimarinoituja porkkanat
Paneroituja palsternakat
Hunajamaustetut juurekset
Kauden vihannekset
Omenahillo
Briejuustokakku
Kala ja liha
Naudan sisäflé
Vasikka
Uunikana
Pitkään haudutettu naudanrinta
Fredrika Runebergin lohipullat
Muhennettu lohi neilikalla ja kapriksella
Savustettu possu
Furiirin porsaankylki
Persiljapaneroituja ahvenkyljykset
Makeat lisukkeet
Cajsa Wargin creme brule
Syllabub
Ternijuusto ja omenahillo
Omenakakku
Pieni kirsikkakeitto
Bellmanin uuniomenat
Sahramileivos
Vaniljajäätelö
Suklaakreemi
Kastikkeet
Rapukastike
Piparjuurikerma
Karviaismarja kastike
Korvasienikastike
Sienimuhennos
Päärynäkastike
Peruna
Fredrika Runebergi perunavanukas
Kardemummaperunat
Juuresmuusi
Raggmunk
Rösti
Perunat ja herkkusienet lihaliemessä
Puolalainen peruna
Varhaisperunat ja ruohosipulilla